La deg inspirere
Livet i byen og livet på landet er to helt forskjellige verdener, og ikke alle har mulighet til å oppleve bøndenes hverdag, men vi fra Dyrsku’n og Tun Media ønsker å snu på dette. Derfor arrangerer vi en meget spesiell dag for alle som ønsker å lære mer om gårdslivet, og det midt i Oslo sentrum!

Ta frem kalenderen og merk deg datoen lørdag 27.august, for da fyller vi Rådhusplassen med underholdning, aktiviteter og inspirasjon mellom klokken 10:00 - 18:00.

Norsk mangfold
Hopp i høyet er en dag som tar deg med på en reise gjennom det norske mangfoldet og norsk landbrukshistorie. Dette er en unik mulighet for alle byfolk som ønsker å oppleve bøndenes reale hverdag. Du får et spennende innsyn i det norske landbruket og anledning til å se hvilke prosesser som må til for å kunne produsere matvarer som ost og kornprodukter.

Moro hele dagen
Barnefamilier kan glede seg, for sammen med våre samarbeidspartnere har vi utsmykket et fantastisk program som begeistrer barn i alle aldre. Det blir barneaktiviteter fra start til slutt, hvor de aller minste kan kjøre rundt på egne traktorer og komme tett innpå flotte gårdsdyr, eller bare hoppe og sprette i høyet!

Lokalmat
Vi er sikre på at du finner noe godt å spise når bønder fra lokale gårder byr på kulinariske herligheter som nystekte lefser. Matglade sjeler kan virkelig glede seg, for kokketeamet til Dyrsku’n har utviklet en ny og saftig hamburger, samt en ny wrap som står på menyen for først gang. Dyrsku’n setter opp sitt eget mattelt og du kan smake på retter som er laget i samarbeid med noen av de beste kjøttprodusentene fra Telemark, kvalitetskjøtt på sitt beste!

Aktiviteter hele dagen
Kommentator Eva Nordlund sørger for at det blir spennende debatter med kjente politikere på scenen, og som tilskuer kan du si dine meninger og ta del i debattene. Det blir i tillegg presentert musikalske innslag fra norske visesangere og morsomme konkurranser i løpet av hele dagen.

Hopp i høyet skal være en familiedag hvor bønder og byfolk møtes, hvor nye relasjoner skapes og hvor norsk landbruk settes i fokus.

Ta med familien og kom til rådhusplassen i Oslo lørdag 27.august og opplev gårdslivet fra en helt ny side.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til Hopp i høyet 2016!

Vi gleder oss!