Alt du trenger å vite om Hopp i Høyet

Lørdag er det klart for Hopp i høyet på Mathallen. Her kommer all informasjon du trenger i forbindelse med arrangementet! 

Sted: Rådhusplassen Oslo
Tid: 10.00 - 18.00
Inngang: Gratis
Passer for: Alle - også de minste

Program: 
Det er aktiviteter og underholdning gjennom hele dagen, men på den lille scenen vi har plassert på området vil det være et oppsatt program. Her kan du få med deg motevisninger, treskjøringskunst med STIHL, konsert med ILA Auto og Kari Svendsen og debatter med landbruksprofiler som Nina Sundqvist, Trygve Slagsvold Vedum og Morten Ørsal Johansen. Eva Nordlund holder i rammene i programmet som offisielt åpner kl. 12.00. Fullt program finner du her. 

Arenaen: 
Rådhusplassen fylles med dyr, aktiviteter og underholdning. Alt tilrettelagt for barn- men også morsomt for de voksne. Her er kartet! 

Hopp i høyet 2016 A1 infokart.png

Aktiviteter: 
Vi ønsker å skape en arena der barn og voksne kan inspireres og forhåpentligivs lære litt om norsk mat- og landbruk. Derfor vil vi engasjere gjennom ulike konkurranser, teste smaksløker og sanser, vise frem nytt moderne utstyr- og gamle tradisjoner. Vil du prøvekjøre en tråtraktor? Eller hva med å smake på biller? Her er det noe for de fleste! Se en oversikt over alle aktiviteter her. 

Dyra: 
Vi får besøk av både hester, kuer, okse, lam, geiter, høner, ender og gjess. Besøk dyra som kommer på besøk fra blant annet besøksgårdene Nordre Lindeberg Gård og Bogstad Gård. 

Hopping i høy:
Ja! Du kan få leke i høyet! Vi har satt opp to stasjoner, en for de minste - og en for de litt større barna. 

Servering: 
Det vil være salg av norsk lokalmat på området. På menyen står: 

  • Rømmegrøt og saft fra Åmotsdal i Telemark
  • Burger av Telemarksfe fra Bergbys
  • Hjemmelagde sveler med syltetøy
  • Grillmat fra Bekkereinan
  • Flatbrød og lefser fra Hemsedal Flatbrød
  • Iskrem 
  • Ost fra Ysteriet 
  • Honning fra God Honning  

Været: 
Det er meldt 21 grader og opphold med sol. Et perfekt vær for anledningen! 

Parkering: 
Det er ingen mulighet til å parkere på Rådhusplassen, men det er flere offentlige parkeringsplasser og p-hus i områdene rundt. 

Velkommen! :)