Traktorene inn på Rådhusplassen

Lørdag 27. august kommer bønda til byen. Felleskjøpet ankommer kjørende i sine gulgrønne svære traktorer, slik at byfolket kan oppleve å sitte i en ekte John Deere.

 «Hopp i høyet» arrangeres for første gang på Rådhusplassen i Oslo i forbindelse med 150 årsjubileet til handels- og landbruksmessen Dyrsku’n. Festivalen er et samarbeid mellom Tun Media og Dyrsku’n, og tanken er å invitere byfolket til en dag på landet midt i hjertet av Oslo som et voerspiel til selve Dyrsku’n i Seljord.

-For oss er det viktig å være på Rådhusplassen. Der kan vi møte forbrukeren på deres egen hjemmebane, og vise hvem Felleskjøpet er, sier Trond Østby, markedssjef i Felleskjøpet Agri.

Store og små traktorer

Som en av hovedsamarbeidspartnerne til Hopp i Høyet har de masse spennende på programmet, og Østby kan love at de skal kjøre sine svære John Deere-modeller inn på Rådhusplassen.

For de aller minste tar Felleskjøpet med seg mindre versjoner av den bestselgende traktoren, nemlig den populære og tøffe tråtraktoren fra John Deere. De vil rigge opp en egen tråtraktorbane hvor barna kan prøve seg på å kjøre traktor helt selv.

Bønder i byen

Felleskjøpet er i ferd med å etablere seg som en viktig aktør også i forbrukermarkedet, og ikke bare hos den tradisjonelle bonden. Østby legger ikke skjul på at arrangementet på Rådhusplassen og møtet med folk i byen, styrker arbeidet deres med å bli mer aktuell for den vanlige forbruker.

-Vi ønsker at folk skal bli bedre kjent med oss, og gjerne legge turen til hytta innom en av de mange butikkene våre, sier Østby. Han legger til at de vil ta med noen godbiter i form av gavesjekker som kundene kan ta med seg til butikken for å få en ekstra god rabatt.

Robot og motorsagshow

Er du en av dem som fortsatt ikke er blitt overbevist om å outsource gressklippingen til robot?  Da kan du dra innom Felleskjøpets stand og få demonstrert robotgressklipping i praksis. Fagfolk fra Viking, som er leverandør av robotgressklippere til Felleskjøpet, vil være til stede å bidra med kyndige råd og tips.

Som om ikke dette var nok kan Østby røpe at de i samarbeid med Stihl planlegger et forrykende motorsagshow.