Et viktig medlem i landbruksfamilien

Som et selvskrevent medlem i landbrukets storfamilie, er det naturlig for Landbruksforsikring å være med på høstens store dag for bønder i byen.

Hopp i høyet arrangeres på rådhusplassen i Oslo lørdag 27. august, og du kan glede deg til en hyggelig festdag sammen med norske bønder og med aktiviteter for hele familien.

Salgs- og markedsdirektør Petter Justnes i Landbruksforsikring mener Hopp i høyet er viktig for dem på flere måter.

- Vi synes dette er et flott arrangement som viser frem det beste norsk landbruk har å by på. Det er gøy å være med på, og det gir oss synlighet for målgrupper som er interessante for oss, forteller Justnes.

Et selskap for bønder og byfolk

Landbruksforsikring ble etablert i 2001, og er i dag et selskap med 50 ansatte. Med samvirke som eiere står de sterkt i landbruket som det naturlige valget for bønder og landbruksindustrien.

-Vi har kjennskap til bransjen som gir trygghet om at forsikringspremien er god og riktig. Ved et skadeoppgjør på gården har vi den beste kompetansen, sier Justnes, som ønsker å vokse innenfor landbruket.

-Men du trenger ikke være bonde for å være kunde hos oss, fortsetter Justnes, som ønsker byfolket velkommen som kunder.

Landbruksforsikring ønsker ved tilstedeværelse på Rådhusplassen å gjøre seg mer kjent blant byfolk. Både privatpersoner og bedrifter er viktige kunder for dem, og de ønsker at folk flest skal bli kjent med dem som en utfordrer til de større selskapene.
-Noen tenker nok at vi er til bare for bønder, men det stemmer ikke, forsikrer Justnes.

Et hyggelig forsikringsselskap med gode verdier

Justnes er opptatt av at Landbruksforsikring skal holde ord. De skal være pålitelige, løsningsorienterte og personlige.
-Vi har medarbeidere med høy kompetanse som sikrer gode kundeopplevelser i både rådgivningsprosessen og når kundene har en skade. Dette betyr at vi holder det vi lover, at vi sammen med kunder og samarbeidspartnere finner løsninger på felles utfordringer, og at vi har en personlig tilnærming og nærhet til kundene våre. Vår filosofi er at vi skal være der kundene våre er, og at det skal være hyggelig å være kunde hos oss, sier Justnes.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til Hopp i høyet 2016!