Ila Auto til Rådhusplassen

Midt på Rådhusplassen setter vi opp en scene. Her skal barn og voksne nyte god musikk, spennende debatter og morsomme aktiviteter. Først booking er Ila Auto! Ila Auto er et norsk bluegrassband som består av fetterne Kay Arne Sulutvedt og Stein Are Fevang fra Vivestad og Høyjord i Vestfold, brødrene Matias Hilmar Iversen og Kristoffer Iversen fra Kolbotn og Kai Henrik Ryen fra Kjelsås i Oslo. 

Bandet spiller bluegrass inspirert av Flatt & Scruggs og Bill Monroe med elementer av popmusikk og rock and roll. I tillegg til sitt ordinære repertoar, spiller bandet også av og til barnekonserter med barnesanger i bluegrassversjoner. I 2006 ga de ut sitt debutalbum If You Keep Pickin' it Might Never Heal på Auto Records. For albumet fikk bandet Spellemannprisen 2006 i klassen country. 

Ila Auto var et av bandene som ble tatt ut til å spille på by:Larm 2007 i Trondheim. Januar 2008 kom bandets andre album, Over the Next Hill, som også ble Spellemannominert. 18. januar 2010 kom det tredje albumet, Ila Auto, også det på Auto Records, med litt drahjelp fra Universal Music. Albumet Ila Auto er også bandets første plate med norske tekster.
 

 

Medlemmer

  • Matias Hilmar Iversen: vokalist og gitar
  • Stein Are Fevang: vokalist og dobro
  • Kristoffer Iversen: kontrabass og vokal
  • Kay Arne Sulutvedt: banjo og vokal
  • Kai Henrik Ryen: mandolin, skarptromme,
  • vaskebrett og diverse perkusjon