Møt Tine på Rådhusplassen

Ta med deg hele familien når vi inviterer bøndene inn til byen!

Hopp i høyet arrangeres av Dyrsku’n, Tun Media og Nationen for første gang på Rådhusplassen i Oslo lørdag 27. august og du kan glede deg til morsomme aktiviteter og musikalsk sceneshow!

Inspirasjon gjennom aktivitet og mat

TINE er en av samarbeidspartnerne til Hopp i høyet og med på den store festdagen, det blir derfor ekstra spennende å se hva Norges største meierileverandør har tenkt å vise fram på Rådhusplassen. Geir Haugli er salgsdirektør i TINE og forteller hvorfor det er viktig å bli med på arrangementet Hopp i høyet:

-       Vi synes vi har en god relasjon til byfolket, men ser også at mange kan ha godt av å lære mer om hva TINE står for og hvordan vi jobber. Vi håper Hopp i høyet vil bidra til at relasjonen og kunnskapen blir enda sterkere, spesielt når det gjelder barn og unge sin forståelse om landbruk og matproduksjon.

Fra gård til forbruker

Enten om du bor i byen eller på landet, TINE ønsker å være en leverandør som bidrar med gode produkter, innovasjon og verdiskapning med nærhet til forbruker i hele landet. Programmet for 27.august viser derfor viktigheten av å engasjere seg for norsk matproduksjon.

-       Vi har planlagt å sette opp en stand med aktiviteter, smaksprøver og salgsvarer. TINE eies jo av bønder som også er våre melkeprodusenter, derfor skal noen av dem være med og lage aktiviteter, snakke om hvordan det er å drive gård og svare på spørsmål om norsk landbruk, forteller Geir om programmet.

Fremme norsk landbruk

      Byfolk har fortsatt mye å lære om norsk landbruk, for hvor mye kunnskap har du egentlig om melken du drikker eller jogurten du spiser til frokost? Jo mer aktivitet som ytes, jo mer energi og næring trenger kroppen, derfor henger matglede og aktivitet veldig tett sammen. Dette er en sammenheng som TINE ønsker at flere nordmenn skal forstå, derfor håper vi at du kommer på Hopp i høyet den 27.august!

Bli med på denne festdagen, smak på nye produkter av TINE, få kunnskap om produktutvikling og lær mer om hvordan nye merker settes til live!

Hopp i høyet er et gratis arrangement og åpent for alle. For mer info og fullt program følg med på nettsiden: www.hoppihoyet.no.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Hopp i høyet 2016